Solfilm

Solfilm skærmer for lys, varme og nysgerrige blikke

​​Hos Bendix Reklame & Skilte monterer vi solfilm på køretøjer og vinduesruder for private, erhverv og institutioner i København, Hillerød samt resten af Nordsjælland. Solfilm kan have mange funktioner – lige fra at skærme for lys, varme og nysgerrige blikke, til at forhindre flyvende glassplinter ved trafikuheld, hærværk og indbrud.

Få et mere behageligt indeklima med solfilm

​Solfilm benyttes traditionelt til bilruder, men det er også blevet meget udbredt i butikker og på kontorer, hvor det kan skærme for lys, varme og nysgerrige blikke. Solfilmen reducerer med andre ord den samlede solenergi, men den mindsker også blænding i skærmene, selvom der alligevel er en ordentlig lysgennemtrængning. Lidt ligesom tonede ruder. Det nedsætter behovet for aircondition, mens det samtidig giver et mere behageligt arbejdsklima.

Der kan også være situationer, hvor det er ønskværdigt eller påkrævet at skærme for nysgerrige blikke, men hvor man ikke ønsker at lukke af for lys og udsyn. Dertil kommer, at solfilm/sikkerhedsfilm, gør det vanskeligere for en indbrudstyv at trænge igennem glasset. Filmen har derved en præventiv effekt, men hvis der bliver indbrud, så hindrer den flyvende glassplinter rundt i lokalet.

Få et tilbud på film til din bil og dine vinduer

​Du er velkommen til at få flere oplysninger om solfilm til biler og vinduer, hvad enten det er en butik, et kontor eller en privat bolig. Du kan ringe til os på telefon 40 16 88 96 for at få et uforpligtende tilbud, eller du kan skrive til os på info@bendixreklame.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os