Folie

Selvklæbende folie er ikke ”bare” folie. Med årene er folie blevet en hel videnskab…

Skal skiltet eller folieteksten, f.eks. bruges i 3-4 dage til en messe, er der ingen grund til at vælge den længst holdbare, og dermed også dyreste løsning. Skal den derimod sidde på f.eks. en bil, der udsættes for daglig brug, bilvask, vind og vejr m.m., så tager vi den støbte folie, og dermed dyrere vare, ned fra hylderne.

Der findes folier til korttidsbudskaber og folier til de mere langtidskrævende og måske mere ekstreme løsninger. Valsede -, støbte -, polyester -, polymeriske -, monomeriske folier, matte, blanke, tynde og tykke folier. Folier til asfalt, fliser, mursten… – transparente folier til effektfulde dekorationer, på f.eks. butiksvinduer, translucente folier til lyskasser, spejlfolier, stenslagsfolier, indpaknings/wrapping folier til biler, vandal-folie med mange flere.

Vandal folie bruges bl.a. til foliemærker til håndværktøj, så håndværkerne kan kende forskel på værktøjet på store arbejdspladser. Vandal-folie har den finesse, at det er ”næsten umuligt” at fjerne, da det brister hele tiden, når en måske ”langfingret” person, forsøger at fjerne det.

En masse ”fine” ord, som vi ikke forventer at vores kunder kender til, og tror og håber derfor på, at vi som fagfolk, vil blive betroet, at træffe det rigtige materialevalg, til alles glæde og tilfredshed.

Mulighederne er, som nævnt ovenfor, utallige… – skal folien forholdsvis let kunne fjernes igen, eller skal den sidde permanent på en vanskelig overflade ?

Trods ovennævnte, så dermed ikke sagt, at vi kan montere folie på stuevæggen i en igloo på Nordpolen, men mange ting er mulige.

Kontakt os, og hør nærmere om mulighederne !

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os