Storformat print i Hillerød og København

Storformat print, fotoposters og klistermærker

​Skal du have printet materiale i stort format? Hos Bendix Reklame & Skilte ApS tilbyder vi storformat print i København og Hillerød. Alt arbejde bliver udført i høj kvalitet, og vi tilbyder vores service til virksomheder og offentlige myndigheder. Vi printer storformat i stort set samme billedkvalitet som traditionelle fotos.

Alt fra folie til lærred kan bruges til et storformat

​Vi laver print på papir, selvklæbende folie, bannerstof, presenningsdug, billedlærred og back-lit til lyskasser samt mange andre materialer. Vi kan endvidere lave klistermærker og streamers i alverdens faconer, da vi efter endt printning kan konturskære emnerne, så de får selv den mest umulige facon. Vi laver en hel del store fotoposters og storformat print til messebrug og til vinduesdekorationer i blandt andet tøjbutikker. Printet kan enten klæbes direkte på ruden, eller det kan eventuelt opklæbes på en let skumplade.

Skumplader er nemme at håndtere og at hænge op, eksempelvis i butikken. Skumplader er i det hele taget en populær løsning til mange formål.

Afslutningsvist kan vi laminere motivet med et beskyttende mat eller blankt overfladelaminat, der samtidig beskytter motivet mod solens nedbrydende stråler. Vi tilpasser gerne vores løsninger, så du som kunde får dit banner print eller folieprint i den ønskede holdbarhed.​ Vi tilbyder også skilte og bilreklamer og -dekorationer.

Hør mere om de mange muligheder for printede motiver

Du kan kontakte os for at høre mere om de mange muligheder om alt fra storformat print til klistermærker, samt for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 16 88 96 eller skrive til os på info@bendixreklame.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os