Storformat print i Hillerød og København

Storformat print, fotoposters og klistermærker

​​Skal du have printet materiale i stort format? Hos Bendix Reklame & Skilte tilbyder vi storformat print i København, Hillerød og omegn. Alt arbejde bliver udført i høj kvalitet, og vi tilbyder vores service til virksomheder og offentlige myndigheder. Vi printer storformat i stort set samme billedkvalitet som traditionelle fotos. Så du kan trygt benytte os hvis du har behov for storformat print i København og Nordsjælland.

Når vi laver vores skilte, er det altid med fokus på kvalitet og overenstemmelse med din bestilling. Dermed får du altid det bedst mulige resultat, i en kvalitet der holder i mange, mange år. Det er også baggrunden for vores tilfredse kundekreds, som gerne benytter os af flere omgange.

Alt fra folie til lærred kan bruges til et storformat

​Vi laver print på papir, selvklæbende folie, bannerstof, presenningsdug, billedlærred og back-lit til lyskasser samt mange andre materialer. Endvidere kan vi lave klistermærker og streamers i alverdens faconer, da vi efter endt printning kan konturskære emnerne, så de får selv den mest umulige facon. Vi laver en hel del store fotoposters og storformat print til messebrug og til vinduesdekorationer i blandt andet tøjbutikker. Printet kan enten klæbes direkte på ruden, eller det kan eventuelt opklæbes på en let skumplade.

Skumplader er nemme at håndtere og at hænge op, eksempelvis i butikker. Skumplader er i det hele taget en populær løsning til mange formål. Afslutningsvist kan vi laminere motivet med en beskyttende mat eller blank overfladelaminat, der samtidig beskytter motivet mod solens nedbrydende stråler. Vi tilpasser gerne vores løsninger, så du som kunde får dit banner print eller folieprint i den ønskede holdbarhed.​ Vi tilbyder også skilte og bilreklamer og -dekorationer.

Hør mere om de mange muligheder for printede motiver ved at kontakte os direkte

Du kan kontakte os for at høre mere om de mange muligheder, fra storformat print til klistermærker i København, Hillerød og Nordsjælland. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du kontakter os om din opgave. Du kan enten ringe til os på telefon 40 16 88 96 eller skrive til os på info@bendixreklame.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os