Professionelt udført bilreklame i København og omegn

Bilreklame og -dekoration til person-, vare- og lastbil

Vil du gerne øge din synlighed? ​Hos Bendix Reklame & Skilte, laver vi alt inden for bilreklamer i København, Hillerød samt resten af Nordsjælland. En klassisk bilreklame kan dække alt, fra et navn og et logo, til en mere kompleks dekoration, udført i langtidsholdbar folie på en personbil, en varevogn eller en lastbil.

Folie, storformat-print eller maling som bilreklamer

​​I dag benytter vi ultratynde og højtudviklede selvklæbende folieprodukter til de fleste former for bilreklame og bildekoration. Til daglig fremstiller vi tekster, logoer m.m. på vores moderne skæreplottere.​ Kun din og vores fantasi, kan umiddelbart sætte grænserne for din næste bilreklame. Det er vigtigt for os at du får det bedst mulige resultat, som løsning på din bestilling. Derfor har vi altid fokus på kvalitet og detaljer, så du kan reklamere med den flotteste bilreklame i København. Du kan læse mere om os og vores erfaring her.

Holdbarheden på moderne folier er op til mellem 8 og 10 år, og der findes hundredvis af forskellige standardfarver at vælge imellem. Men vi printer gerne specielle farver, hvis du ønsker dig en anden farve end folieleverandørernes standardfarver. Det er også muligt at udføre direkte påmaling af den ønskede tekst eller logo, hvis det for eksempel, skal være på en presenning til en lastbil.​

Derudover er det blevet mere udbredt med storformat-print som bilreklame. Vi printer og monterer ofte billeder og logoer med f.eks. farveforløb, som bilreklamer. Det er, som tidligere nævnt, kun fantasien, der sætter begrænsningerne inden for bildekoration.​

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med vores service?

​​Du er mere end velkommen, til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om muligheden, for en bildekoration eller en bilreklame i København, Hillerød eller resten af Nordsjælland. Vi fremsender dig gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 16 88 96, sende en mail til info@bendixreklame.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os